Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Blefaroplastie nonchirurghicala

Blefaroplastie nonchirurghicala pexR si Liftingul nonchirurgical al fetei cu plexR

PlexR este un sistem revolutionar minim-invaziv, ce foloseste o tehnica de exceptie care genereaza un fascicol de plasma fizica cu temperatura foarte mare.

Fascicolul de plasma fizica este generat la varful foarte ascutit al unui electrod alcatuit din material special si provoca sublimarea celulelor pielii in straturi foarte fine si care astfel genereaza doar distructii punctiforme, superficiale.

Tehnologia cu plasma este radical diferita de chirurgia traditionala, laser, radiofrecventa sau electrocauter si prezinta beneficii majore. Plexar este un sistem revolutionar minim-invaziv, ce foloseste o tehnica de exceptie care genereaza un fascicol de plasma fizica cu temperatura foarte mare.nFascicolul de plasma fizica este generat la varful foarte ascutit al unui electrod alcatuit din material special si provoca sublimarea celulelor pielii in straturi foarte fine si care astfel genereaza doar distructii punctiforme, superficiale. Plexr utilizeaza plasma ionizata si are o gama larga de utilizari terapeutice, fiind capabila sa trateze o serie de imperfectiuni intr-un mod non-invaziv, fara sa fie nevoie de o abordare chirurgicala. Plexr are un efect ablativ prin sublimare, producand contractia fibrelor de colagen ceea ce duce la un efect de lifting posttratament.

PlexR este selectiv si nu influenteaza tesuturile inconjuratoare, si poate dura intre 10 si 60 de minute in functie de zona tratata. Dupa tratament apare o roseata si o inflamatie a zonei tratate, apoi se formeaza niste cruste usoare care vor cadea in 7-10 zile. Rezultatele pot sa apara imediat dar sunt mai vizibile dupa 2-3 saptamani de la tratament. Plexr se poate repeta. Fiind vorba de sublimare rezultatele sunt persiste si pot sa dureze ani. Durabilitatea tratamentului depinde de procesul de imbatranire a pielii, factori genetici, expunere la soare, fumat.

Pret interventie - 700 LEI

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X