Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Descopera Huber 360 – aparat revolutionar de reabilitare medicala

Huber 360 este o solutie inovatoare care poate imbunatati controlul neuromuscular si performanta generala prin antrenarea celor patru elemente fundamentale ale miscarii: postura si echilibru, flexibilitate si mobilitate, rezistenta si intarire dinamica. Dispozitivul ofera exercitii specifice pentru a creste gama de miscare a utilizatorului, coordonarea miscarilor, forta, rezistenta si echilibrul, dar si reabilitare medicala. Antrenamentul cu Huber 360 imbunatateste, de asemenea, IMC-ul utilizatorului si sanatatea cardiovasculara.

De altfel, Huber 360 este un dispozitiv unic de reabilitare medicala care are beneficii semnificative in tratamentul problemelor de sold, genunchi, glezna, umar si spate.

Ce este reabilitarea medicala?

Prin reabilitare medicala intelegem o gama larga de activitati, inclusiv ingrijiri medicale de reabilitare, servicii fizice, psihologice, de vorbire si terapie ocupationala si servicii de sprijin. Persoanele cu dizabilitati ar trebui sa aiba acces atat la ingrijiri medicale generale, cat si la servicii adecvate de reabilitare. Un astfel de echipament are ca scop imbunatatirea si restabilirea capacitatii functionale a persoanelor cu deficiente fizice sau care prezinta dizabilitati care afecteaza creierul, nervii, ligamentele, tendoanele, maduva spinarii si decompresia coloanei vertebrale.

Ce este Huber 360?

Huber 360 antreneaza intregul corp si angajeaza abilitatile cognitive ale utilizatorului pentru a face sesiunile mai eficiente si mai distractive. O clinica reabilitare medicala are ca scop maximilizarea independentei pacientilor in activitatile de zi cu zi. Aparatul Huber 360 pentru reabilitare medicala poate fi utilizat pentru a trata 90% din patologiile comune si ofera o evaluare cuprinzatoare a performantei cu sapte teste de referinta si rapoarte personalizate cu privire la progresul pacientului. Datele sunt colectate de la senzorii de forta integrati in platforma si manere. Terapeutii folosesc acest echipament de reabilitare pentru a testa forta, coordonarea, capacitatea de echilibru si restrictia de mobilitate a pacientilor.

In timpul antrenamentului, pacientii pot vedea feedback-ul pe ecran, iar perspectivele ii ajuta sa imbunatateasca controlul fortei si directiei. Exercitiile dinamice disponibile cu platforma sunt scurte, intense si adaptate la starea fizica a utilizatorilor pentru rezultate optime. Toate exercitiile au o eficienta terapeutica dovedita si ofera rezultate rapide, chiar din prima sesiune. Apeleaza la reabilitare medicala Bucuresti, daca doresti sa iti imbunatatesti calitatea vietii!

S-a dovedit ca aparatul Huber 360 creste controlul si performanta neuromusculara la femeile in varsta asupra echilibrului si functiei musculare, comparativ cu efectele antrenamentului Pilates. De altfel, acesta este mult mai eficient in imbunatatirea compozitiei corpului, a echilibrului si a fortei.

 

Huber 360 a fost dezvoltat de Chattanooga, cel mai mare producator mondial de echipamente de reabilitare pentru tratarea tulburarilor neurologice, musculo-scheletice si ale tesuturilor moi. In cazul in care cauti o clinica reabilitare, incearca sa te orientezi asupra uneia care detine un astfel de aparat. Chattanooga este o marca a DJO Global, care ajuta la prevenirea leziunilor, imbunatatirea sanatatii musculo-scheletale si vasculare, si ajuta la gestionarea durerii si reabilitarea dupa interventii chirurgicale, leziuni sau rezultate dintr-o boala degenerativa. Produsele Chattanooga sunt utilizate in peste 80 de tari din intreaga lume.

Asadar, nu sta pe ganduri! Fa o cerere de reabilitare pentru decompresia coloanei vertebrale sau rezolvarea altor probleme musculare. Apeleaza la o clinica reabilitare medicala Bucuresti pentru a te bucura de cele mai bune rezultate!

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Medici specialisti

Avem o echipa care reuneste medici de exceptie si aplicam solutii inovative de tratament.

Programeaza-te

    Related Posts

    Programeaza-te

    X