Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Radiofrecventa cu microace

Radiofrecventa cu microace

Radiofrecventa fractionata este o metoda inovativa de rejuvenare cutanata, de tratament al cicatricilor post acnee, al porilor dilatati si a ridurilor fine. 

Tehnica consta in crearea unor microcoloane de distructie termica a pielii cu ajutorul undelor radio si totodata incalzirea tesuturilor restante cu efect de contractie a fibrelor de colagen existente si de stimulare a producerii unora noi. Astfel pielea tratata va fi improspatata si intinerita, luminoasa si intinsa, fara cicatrici si pori dilatati.

ENSEMBLE™️ este un sistem de ultima generație, care combină tratamentul de microneedling cu radiofrecvența fracționată. Este o procedura care, prin microace sterile livreaza radiofrecvența direct în dermul profund, stimulând producția naturală de colagen nou, elastină și acid hialuronic, pentru un aspect tonifiat și volum facial, chiar de la prima ședință. ENSEMBLE™️ este recomandat pentru tratamente de lifting si fermitate, eliminarea si/estoparea ridurilor, tratametul tenurilor acneice si a cicatricilor postacneice, reducerea dimensiunilor porilor, tratamentul vergeturilor. Vindecarea pielii se produce natural, așadar, ENSEMBLE™️ oferă nu doar un tratament antirid, ci o soluție completă de rejuvenare facială.

Pret interventie - 1000 LEI

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X