Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Test Anticorpi
120,00 lei

Te-ai vaccinat impotriva SARS-CoV-2 sau ai trecut de curand prin boala? Afla care este nivelul de anticorpi din organismul tau pentru a sti cum sa te protejezi mai bine! Alege testul de anticorpi potrivit pentru tine si afla rapid care este raspunsul tau imun post-vaccinare sau post-infectie.

Telefon: 0741191340

  Teste anticorpi in urma vaccinarii anti-Covid-19

   

  Iata ce teste sunt recomandate pentru a afla cantitatea de anticorpi prezenta in organism dupa vaccinare.

  Test anticorpi IgG neutralizanti anti-Spike

  Cu ajutorul acestui test, se pot identifica acei anticorpi ce ofera imunitate de lunga durata. Acesta este efectuat de obicei in urma vaccinarii, dar este potrivit si in urma infectiei cu SARS-CoV-2. Va fi nevoie doar de recoltarea unei probe de sange.

  Test anticorpi Ig anti-Spike

  Acest tip de test evidentiaza toti anticorpii prezenti in organism post-vaccinare, inclusiv cei IgG neutralizanti. De asemenea, si acesta poate fi efectuat de catre o persoana care a trecut prin boala. Testarea se realizeaza tot prin recoltarea unei probe de sange.

  Teste anticorpi in urma infectarii cu SARS-CoV-2

  Aceste tipuri de teste sunt recomandate doar persoanelor care au trecut prin boala, deoarece identifica acei anticorpi care apar numai in urma infectarii cu SARS-CoV-2.

  Teste anticorpi IgM si IgG

  Acestea reprezinta teste calitative care vor descoperi daca au aparut anticorpi in organismul persoanelor care s-au infectat cu SARS-CoV-2. Acesti anticorpi pot incepe sa se dezvolte inca de cand boala se afla in stadiul acut si, de obicei, raman prezenti in organism pe o perioada mai lunga de timp. Pentru aceste teste, se va efectua recoltarea unei probe de sange.

  Intrebari frecvente

  Cand sunt recomandate analizele de anticorpi dupa vaccinarea anti-Covid-19?

  Testele de anticorpi care verifica imunitatea in urma vaccinarii ar trebui realizate la 7-10 zile dupa rapel. De asemenea, studiile arata ca acestea pot fi efectuate si la 3, 6 sau 9 dupa finalizarea schemei complete de vaccinare.

  Cand sunt recomandate analizele de anticorpi dupa vindecarea de Covid-19?

  Testele de anticorpi pentru persoanele care s-au infectat cu SARS-CoV-2 sunt recomandate la 7-10 zile dupa aparitia primelor simptome. Acesta este momentul in care primii anticorpi de acest fel incep sa apara in organism. Ei raman prezenti pe o perioada mai lunga de timp, asa ca se pot realiza astfel de teste si la 3, 6 sau 9 luni de la infectare.

  Cum se interpreteaza rezultatele testelor de anticorpi?

  Interpretarile difera in functie de tipul de test efectuat. Testele de anticorpi neutralizanti IgG anti-Spike si de anticorpi Ig anti-Spike sunt teste cantitative. Asadar, acestea analizeaza cantitatea de anticorpi prezenti in organism, iar rezultatele vor fi disponibile sub forma unor valori numerice.

  Testele de anticorpi IgM si IgG sunt teste calitative. Asadar, acestea pot confirma sau nu prezenta anticorpilor in organism, iar rezultatele vor fi pozitive sau negative.

  Cum te pregatesti de testarea anticorpilor?

  Testele de anticorpi nu necesita o pregatire speciala inainte de recoltare si se pot realiza in orice moment al zilei.

  Ai nevoie de rezultatele unui test RT-PCR sau antigen?

  Testele de anticorpi nu pot confirma daca o persoana este sau nu infectata in prezent cu virusul SARS-CoV-2. Pentru aceste situatii, este nevoie de un test Covid RT-PCR sau antigen. Daca prezinti simptome sau ai nevoie de un rezultat negativ pentru a putea calatori, programeaza-te la Clinica Eminescu 100 pentru cele mai ieftine teste.

  Te-ai vaccinat sau ai fost infectat cu SARS-CoV-2 si vrei sa stii care este raspunsul imun al organismului tau? Programeaza-te acum unul pentru din testele de anticorpi si afla cum te poti proteja mai bine!

  Ne gasesti pe Google Maps
  Consultatii
  Vrei mai multe informatii?

  Programeaza-te

  X