Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Oferte Ortopedie

DENUMIRE PACHET PRET NOU PRET VECHI
Pregatire operatie sold/genunchi 589 LEI 750 LEI Vezi detalii

Pregatire pre/post operatorie operatie sold/genunchi

  1. Consultatie initiala ortopedie
  2. sedinte de recuperare medicala pe huber 360 (10 sedinte)
  3. Consultatie finala sI eliberare prescriptie medicala

Programeaza-te

Pachet de baza 163 LEI/
Gratuit
270 LEI Vezi detalii

Gratuit cu bilet trimitere de la medicul de familie

  1. Consultatie ortopedie
  2. Ultrasonografie cantitativa calcaneu (qus) – include interpretare rezultate.
  3. Eliberare prescriptie medicala

Programeaza-te

Infiltratie intrarticulara cu DIPROPHOS 150/
250 LEI
340/500 LEI Vezi detalii
  1. Consultatie ortopedie
  2. Infiltratie intrarticulara cu diprophos (o singura articulatie/ doua articulatii)
  3. Recomandare medicala

Programeaza-te

Infiltratie cu Acid Hialuronic 398/
700 LEI
510/900 LEI Vezi detalii
  1. Consultatie ortopedie
  2. Infiltratie cu acid hialuronic (o singura articulatie/ doua articulatii)
  3. Recomandare medicala

Programeaza-te

Infiltratie cu monovisc 643/
1200 LEI
850/1500 LEI Vezi detalii

Infiltratie cu monovisc – substanta vascoelastica

  1. Consultatie ortopedie
  2. Infiltratie cu monovisc – substanta vascoelastica (o singura articulatie/ doua articulatii)
  3. Recomandare medicala

Programeaza-te

In cadrul cabinetului de ortopedie, medicul efectueaza consultatii si ulterior control ortopedic. Doctorul ortoped pune diagnosticul si aplica tratamentul ortopedic pe loc, atunci cand este patologia se preteaza, precum in cazul fracturilor si a luxatiilor. Consultul ortopedic se recomanda in situatiile in care se suspicioneaza o afectare a oaselor sau a articulatiilor, acuta sau cronica. Cele mai des intalnite patologii care implica osul sunt fracturile. Fracturile pot avea loc la nivelul oricarui os, in urma unui traumatism cunoscut, precum o cazatura sau spontan, neprovocate. In procesul de vindecare al unei fracturi este foarte importanta reducerea corecta a acesteia si imobilizarea segmentului respectiv. In lipsa acestor masuri, vindecarea se va face cu sechele, fragmentele osoase nefiind aliniate si astfel pot aparea dureri cronice si probleme

Cand se recomanda vizita la o clinica de ortopedie?

O programare pentru specializarea ortopedie si traumatologie este necesara pentru un consult ortopedic, in cazul in care exista semne sau simptome care pot indica o afectiune ortopedica, sau pentru un control, pentru monitorizarea evolutiei afectiunii si pentru aprecierea eficientei tratamentului. De asemenea, la Clinica Eminescu 100 se pot face o serie de tratamente, precum infilltratiile intraarticulare, indicate intr-o serie de patologii articulare, precum artroza, poliartrita reumatoida si spondilita ankilozanta.

Servicii de ortopedie la cele mai inalte standarde!

Clinica Eminescu 100 ofera servicii ortopedice la cele mai inalte standarde, dispunand de medici specialisti bine pregatiti, cu experienta vasta, aparatura performanta de ultima generatie si planuri de tratament si recuperare personalizate pentru fiecare pacient. Totodata, se pune accentul pe confortul pacientului, perioada de recuperare post-operatorie fiind minima, astfel incat activitatea fizica sa poata fi reluata cat mai curand posibil.

Semne ale unei afectiuni ortopedice

Exista o serie de simptome care pot aparea atunci cand exista o afectiune ortopedica:

  • Durere vie in momentul traumatismului
  • Deformarea segmentului – prin umflarea zonei traumatizate
  • Scurtarea membrului fracturat – din cauza lipsei de aliniament al oaselor si a mobilizarii anormale a fragmentelor osoase
  • Functionalitatea membrului este afectata – pacientul nu il mai poate misca sau il poate misca foarte putin
  • Trepidatii osoase – apar in cazul fracturilor
  • Intreruperea continuitatii osoase – se poate simti o discontinuitate la nivelul osului afectat
  • Tumefactie – pielea aflata in vecinatatea fracturii este inflamata, consecutiv unui traumatism
  • Tumefactia articulatiei
  • Fracturi spontane – de exemplu, in timpul mersului
  • Pierderea functionalitatii articulatiei - partiala sau totala, in functie de gradul de afectare. In cazul entrorselor, pierderea functionalitatii este partiala, intrucat nu este afectat intregul aparat ligamentar.
  • Reducerea gradului de mobilitate in articulatie
  • Cracmente articulare, la mobilizare
  • Durere la inceputul unei miscari, care apoi se amelioreaza; la mers, dupa o anumita distanta, durerea apare din nou
  • Deformarea articulatiei – creste in volum, se observa mai ales in cazul artrozei genunchiului
  • Dureri lombare, care nu se amelioreaza la repaus
  • Pozitii anormale ale trunchiului
  • Imposibilitatea de miscare a capului – cand boala afecteaza coloana cervicala

Cele mai des intalnite afectiuni ortopedice?

Entorse

Entorsa este o afectiune a articulatiei, produsa prin mecanism traumatic, care consta in intinderea sau ruperea fibrelor unuia sau mai multor ligamente din cadrul unei articulatii, dar fara sa asocieze pierderea contactului dintre suprafetele articulare. Articulatiile cel mai des implicate sunt articulatia gleznei si a genunchiului. Asociaza durere vie in momentul traumatismului, tumefactie si pierderea functiei articulatiei afectate.
Citeste despre entorsa aici!

Luxatii

Luxatiile sunt afectari articulare traumatice sau congenitale, care implica pierderea contactului dintre suprafetele articulare, prin distrugerea intregului aparat ligamentar. Articulatia umarului este cea mai predispusa la luxatie prin gradul de mobilitate ridicat.

Fracturi

Fracturile reprezinta o discontinuitate la nivelul osului, cauzata de un factor traumatic. Fracturile pot fi inchise sau deschise (atunci cand un fragment osos patrunde prin piele si comunica cu exteriorul). Cele mai sugestive semne sunt trepidatiile osoase si mobilitatea anormala in focarul fracturii. Pentru a se vindeca corect si fara sechele, fracturile necesita tratament ortopedic corespunzator, prin care fractura este redusa (fragmentele osoase sunt aliniate si membrul este imobilizat).

Osteopatii

Printre afectiunile care pot afecta tesutul osos sau articulatiile se numara infectiile (tbc osos sau articular, osteomielita, artrita), patologia inflamatorie (poliartrita reumatoida, spondilita ankilozanta) si tumorile (osteom osteoid, chist osos solitar, condromul, condrosarcomul, mielomul multiplu).

Osteomielita este o infectie a osului, manifestata prin durere intensa, febra, frison si se tratateaza cu antibiotice. Artrita este un proces infectios al articulatiei, care asociaza durere, impotenta functionala si pozitii anormale.

Poliartrita reumatoida este o boala autoimuna caracterizata prin inflamatia articulatiilor, asociind durere la nivelul mai multor articulatii, mai ales a articulatiilor mici (de exemplu, articulatiile falangelor de la degete), bilateral si ulterior deformarea acestora. Este prezenta si redoarea matinala a articulatiilor afectate.

Spondiloza

Spondiloza reprezinta artroza localizata la nivelul articulatiilor coloanei vertebrale. Este o boala degenerativa, care apare odata cu inaintarea in varsta, fiind favorizata de obezitate si sedentarism. Se poate localiza la orice nivel (cervical, lombar sau toracal) si provoaca dureri, ameteli si furnicaturi.
Afla despre spondiloza aici!

Artroza

Artroza este o boala degenerativa a articulatiei, prin degenerarea cartilajului articular, care apare odata cu inaintarea in varsta. Apar dureri la inceputul miscarii, care se amelioreaza pe parcurs, cresterea de volum a articulatiei, afectarea mersului si scaderea gradului de mobilitate articulara.
Citeste despre artroza aici

Gonartroza

Gonartroza reprezinta artroza articulatiei genunchiului. Articulatia genunchiului este cel mai frecvent afectata din cauza incarcarii articulatiei, suportand intreaga greutate a corpului. Genunchiul afectat este mai tumefiat si uneori se poate bloca. Pentru ameliorarea simptomelor se recomanda infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic, care lubrifiaza suprafetele articulare si diminueaza astfel durerea.
“Citeste despre gonartroza aici!

In ce consta un examen ortopedic?

Ecografie musculo-scheletala

Ecografia musculo-scheletala este o tehnica imagistica neiradianta, non-invaziva, care poate depista precoce o serie de afectiuni si este disponibila la Clinica Eminescu 100 din Bucuresti. Investigatia este frecvent folosita pentru diagnosticul leziunilor musculare, ale tendoanelor si ligamentelor si pentru evaluarea mobilitatii si integritatii articulare. Ecografia musculo-scheletala este folosita si pentru interventii terapeutice, precum evacuarea chisturilor, dar si pentru ghidajul ecografic al injectiilor intra-articulare. Aceasta investigatie permite examinarea bilaterala a articulatiilor si compararea acestora.

Cand se recomanda infiltratiile intra-articulare?

Infiltratiile articulare cu acid hialuronic se recomanda pentru ameliorarea durerilor care apar in artroza, la pacientii la care nu a functionat medicatia antialgica.

Infiltratiile articulare cu corticosteroizi sunt folosite pentru diminuarea inflamatiei de la nivelul articulatiilor in afectiuni precum spondilita ankilozanta sau poliartrita reumatoida.

Diagnosticarea afectiunilor ortopedic

Diagnosticul afectiunilor ortopedice se face de catre medicul specialist ortoped. Initial, in cadrul consultatiei ortopedice se realizeaza examenul clinic ortopedic, urmand in functie de afectiune ca medicul sa recomande o investigatie imagistica suplimentara, precum ecografia musculo-scheletala, radiografia sau RMN-ul. Pe baza rezultatelor acestor investigatii, coroborate cu datele clinice, se pune diagnosticul.

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Servicii si preturi cabinet ortopedie Bucuresti

Servicii gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, prin decontarea cu CASMB, unde se includ urmatoarele servicii:

  • Consultatia medicului ortoped
  • Punctii si infiltratii intra-articulare
Consultatie Ortopedie-Traumatologie
RON 170.00
Control Ortopedie-Traumatologie
RON 70.00
Adeverinta/Referat medical Ortopedie
RON 100.00
Evaluare post-operatorie
RON 220.00
Anestezie locala
RON 55.00
Punctie avacuatorie
RON 70.00
Pansat stril+pansament
RON 40.00
Scos fire
RON 40.00
Infiltratii intrarticulare (manopera)
RON 100.00

Echipa de medici ortopezi si traumatologi Clinica Eminescu 100

Dr. Draghici Alexandru

MEDIC SPECIALIST
ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

ASISTENT UNIVERSITAR

Dr. Harabagiu Ion Octavian

MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

Dr. Safta Florin

MEDIC SPECIALIST
ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE

Programeaza-te la un consult ortopedic!

    Intrebari frecvente despre ortopedie

    Cand trebuie sa apelez la un medic ortoped?

    Se recomanda o consultatie la un doctor ortoped in momentul in care apar simptome care sugereaza o patologie ortopedica, precum durerea articulatiilor, limitarea miscarilor din articulatie, deformarea sau tumefactia unei articulatii sau a unui membru.

    Ce servicii asigura specializarea de ortopedie?

    Serviciile asigurate din cadrul specializarii ortopedie sunt: consultatie, control ortopedic, referat medical ortopedie, evaluare post-operatorie, punctie evacuatorie, pansat, scos fire, anestezie locala si infiltratii intraarticulare cu acid hialuronic, diprophos si monovisc.

    Cum ma pregatesc pentru vizita la un cabinet ortopedic?

    Vizita la un cabinet ortopedic nu necesita o pregatire speciala in prealabil.

    Consultatiile ortopedice se pot face si cu bilet de trimitere?

    La Clinica Eminescu 100 se pot face consultatii ortopedice cu bilet de trimitere la medicii ortopezi care au contract cu Casa Nationala de Asigurari.

    In cat timp primesc rezultatele?

    Rezultatele vor fi prelucrate in aproximativ 3-5 zile lucratoare.

    Programeaza-te

    X