Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB
Prima pagină » Specializari

Specializari

Clinica Eminescu 100

Acoperim cele mai intalnite specializari de medicina generala, recuperare si externe.

Echipa de medici specialisti acopera o gama de 22 de specializari, care raspund celor mai intalnite tipuri de probleme de natura medicala. Afla detalii despre fiecare dintre specializari si programeaza-te!

Kinetoterapie

Este terapia prin miscare si consta intr-un ansamblu de tehnici si metode avand ca baza exercitiul fizic cu rolul de a restabili anumite functii ale corpului.

mai multe
Fizioterapie si recuperare medicala

Fizioterapia include ansamblul aplicatiilor terapeutice care includ actiunea factorilor fizici asupra organizmului…

mai multe
Psihiatrie

Psihiatria este specialitatea medicală dedicată diagnosticării, prevenirii și tratamentului tulburărilor mentale. 

mai multe
Psihologie

Psihologia este studiul științific al minții și comportamentului, conform Asociației Psihologice Americane. 

mai multe
Pediatrie

Pediatria este ramura medicinii care implică îngrijirea medicală a sugarilor, copiilor și adolescenților.

mai multe
Neurologie

Neurologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul tuturor categoriilor de afecțiuni și boli care implică sistemul nervos central și periferic, inclusiv acoperirile lor.

mai multe
Fise auto

Fisa Medicala Permis Auto poate fi obtinuta la Clinica medicala Eminescu 100, unitate sanitara autorizata de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti si Politia Romana.

mai multe
Nutritie

Nutritia analizeaza interactiunile dintre nutrienti si diferite alte substante din hrana precum fitonutrienti, antocianine sau taninuri, in raport cu dezvoltarea, reproducerea, prezervarea si starea de boala a unui organism.

mai multe
Urologie

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

mai multe
Cardiologie

Cabinetul de cardiologie ambulatorie din cadrul Clinicii Eminescu 100 asigura toata gama de proceduri pentru depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea persoanelor care acuza probleme cardiovasculare.

mai multe
Diabet

Diabetul zaharat (DM), cunoscut în mod obișnuit sub numele de diabet, este un grup de tulburări metabolice caracterizate printr-un nivel ridicat de zahăr din sânge pe o perioadă lungă de timp. 

mai multe
Dermatologie

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate.

mai multe
Ortopedie

Ortopedie si Traumatologie este specialitatea chirugicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratarea afectiunilor sistemului musculo-scheletal.

mai multe
Oftalmologie

Oftalmologia se refera la analiza fiziologiei si anatomiei ochilor, bolile specifice, metode de tratament si prevenirea afectiunilor vizuale.

mai multe
Ecografie

O scanare cu ultrasunete a inimii este recomandata persoanelor care sufera de dereglari de ritm cardiac, apnee, aparitia edemelor, oboseala sau senzații neplacute in zona toracică.

mai multe
ORL

Clinica medicala Eminescu 100 ofera o gamă largă de diagnostice, profilaxie și metode unice de tratare a bolilor urechii, gatului, nasului.

mai multe
Medicina Interna

Medicina interna vizeaza prevenirea, diagnosticarea si tratamenul nechirurgical al afectiunilor organelor interne.

mai multe
Medicina Muncii

Medicina muncii se ocupă cu preventia, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale si a accidentelor de munca, promovarea sanatatii si productivitatii muncitorilor.

mai multe
Reumatologie

Reumatologia este specialitatea ce are ca obiect diagnosticarea, tratarea și recuperarea pacientilor cu afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor, dar si a celor care au afectiuni autoimune sistemice.

mai multe
Certificat Port-arma

Pentru eliberarea certificatului medical port arma este nevoie de examinarea solicitantului de catre o comisie de medici.

mai multe
Chirurgie Generala

Chirurgia generala se ocupa cu diagnosticarea si tratarea unui spectru larg de afectiuni si traumatisme, folosind metode manuale sau instrumentale.

mai multe

Programeaza-te

X