Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Despre Nutritie

Nutritia analizeaza interactiunile dintre nutrienti si diferite alte substante din hrana precum fitonutrienti, antocianine sau taninuri, in raport cu dezvoltarea, reproducerea, prezervarea si starea de boala a unui organism.

 

Specialistii in nutritie monitorizeaza starea de nutritie, statusul biologic, prin analize de laborator, obiceiurile de alimentatie si stilul de viata al oamenilor, pentru mentinerea sanatatii si lupta eficienta impotriva starii de boala. Sunt analizate ingestia alimentelor, absorbtia, digestia, biosinteza, catabolismul si excretia.

In cadrul unui consult nutritional la Clinica medicala Eminescu 100, medicul va diagnostica starea actuala de sanatate, va prescrie testele de laborator necesare si va construi o dieta in functie de nevoile tale, de preferintele nutritive sau de intolerantele alimentare. Atunci cand alcatuieste un plan de nutritie, medicul specialist calculeaza aportul de calorii necesar si raportul dintre principalele substante nutritive: proteine, grasimi si carbohidrati.

 

Diagnosticarea starii actuale a corpului se face folosind teste de laborator standard si utilizand cele mai recente metode pentru detectarea intolerantei alimentare. Pentru a obtine rezultate mai bune, medicul poate intocmi un program de hardware, tehnici de fizioterapie si poate conecta corectia osteopatica.

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Medici specialisti

Avem o echipa care reuneste medici de exceptie si aplicam solutii inovative de tratament.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X