Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Informatii Utile despre Fisa Medicala Permis Auto

Clinica Eminescu 100 se specializeaza in oferirea de servicii rapide si eficiente pentru obtinerea Fisei Medicale necesare pentru permisul auto. Acest serviciu este esential pentru toti conducatorii auto, fie ca sunt la inceput de drum sau au nevoie de reinnoirea permisului. Respectam ultimele modificari legislative, asigurandu-ne ca toti clientii nostri primesc servicii conforme cu cerintele legale.

Ce este Fisa Medicala Permis Auto?

Fisa medicala pentru permisul auto este un certificat oficial emis de Clinica Eminescu 100, clinica medicala autorizata, din care rezulta ca solicitantul este apt din punct de vedere fizic si psihic pentru obtinerea unui permis auto si conducerea autovehiculelor.

Fisa auto nu trebuie sa lipseasca de la dosar in toate cazurile care implica solicitarea unui nou permis auto cu valabilitate noua, fie ca vorbim de expirarea acestuia, la schimbarea numelui de familie, in cazul in care s-a deteriorat sau atunci cand originalul a fost pierdut sau furat.

In urma eliberarii acestui document trebuie sa rezulte ca solicitantul este apt din punct de vedere fizic si psihic pentru obtinerea unui permis auto si conducerea autovehiculelor.

Pentru obtinerea fisei medicale permis auto sunt necesare o serie de analize si examinari de la diferite sectii. In total sunt 6 cabinete pe care trebuie sa le vizitati: Medicina interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie – in vederea obtinerii unui aviz psihologic, Oftalmologie, ORL.

Care sunt categoriile de Fise Medicale Auto eliberate?

Vino la Clinica Eminescu 100 si iti oferim in timp util fisa medicala pentru obtinerea sau preschimbarii permisului auto. Eliberam fisa medicala permis auto pentru urmatoarele categorii de permis de conducere, in conformitate cu ultimele modificari legislative:

Fisa medicala auto categoria A

Fisa medicala auto categoria A1

Fisa medicala auto categoria A2

Fisa medicala auto categoria AM

Fisa medicala auto categoria B

Fisa medicala auto categoria B1 si BE

In ce cazuri ai nevoie de o Fisa Medicala Permis Auto?

Daca ai nevoie de fisa medicala pentru a obtine pentru prima oara permisul auto, sau pentru a-l reinnoi, nu trebuie sa astepti ore intregi pe la diferite ghisee. La Clinica Eminescu 100, clínica medicala autorizata, obtii tot ce ai nevoie pentru fisa auto in cel mai rapid mod! Asadar, vei necesita prezenta unei fise medicale auto in urmatoarele situatii:

 • Pentru inscrierea la scoala de soferi si urmarea cursurilor acesteia - Aviz medical obtinere permis auto
 • Pentru reinnoirea permisului - in cazurile in care valabilitatea acestuia a expirat
 • Pentru redobandirea permisului de conducere - in cazul in care acesta a fost anulat sau suspendat pentru diverse abateri.

Obtine fisa medicala permis auto in doar 90 de minute!

Iata doar o parte din avantajele obtinerii fisei auto la Clinica Eminescu 100!

 • Clinica noua, moderna, cu specialisti dornici sa va examineze
 • Cel mai scurt timp de asteptare
 • Organizare, eficienta, profesionalism
 • Cel mai bun acces cu mijloacele de transport in comun

Fisa medicala permis auto Bucuresti – Pret si oferte

 • Fisa medicala permis auto - PRET 200 RON - pentru conducatorii auto vehicule cat A, A1, A2, AM, B, B1 si BE
 • Aviz psihologic permis auto - PRET 70 RON

Ce acte sunt necesare pentru fisa medicala permis auto?

Actele si documentele necesare pentru obtinerea fisei medicale auto sunt urmatoarele:

 • Carte de identitate/buletin
 • Adeverinta “Boli cronice” de la Medicul de Familie, in cazul persoanelor cu varsta peste 60 de ani
 • Fisa scolara (de la scoala auto) – necesara doar in cazul obtinerii permisului
 • Persoanele cu diabet de tip 1 trebuie sa aduca scrisoare medicala de la medicul specialist in diabet cu confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce

In cazul in care persoana care solicita o fisa auto poarta ochelari de vedere, este necesara si prezenta acestora pentru consultul oftalmologic.

Fisa Medicala Preschimbare Permis Auto

Schimbarea permisului de conducere este necesara in urmatoarele cazuri:

 • La expirarea termenului de valabilitate,
 • La schimbarea numelui de familie,
 • In cazul in care permisul s-a deteriorat sau atunci cand originalul a fost pierdut sau furat.

Daca soliciti preschimbarea permisului, nu uita ca vei avea nevoie si de o noua evaluare medicala, in scopul obtinerii unei noi fise medicale permis auto.

Asadarm in cazul in care ti-a expirat carnetul de conducere si ai nevoie de fisa medicala preschimbare permis auto cat mai rapid, vino la Clinica Eminescu 100 din Bucuresti si iti eliberam in doar 90 de minute actele de care ai nevoie in vederea reinnoirii carnetului de conducere.

Acte necesare preschimbare permis auto

Pentru a-ți preschimba permisul de conducere, vei avea nevoie de o serie de acte, fara de care nu vei putea obține noul document. Prin umrare, actele necesare pentru preschimbarea permisului de conducere sunt urmatoarele:

 • Cererea solicitantului care se obtine si se completeaza in format electronic la ghiseu (impreuna cu declaratia de furt/pierdere, dupa caz)
 • Actul de identitate al solicitantului, in original si copie
 • Contravaloarea permisului de conducere – 89 lei, numerar la ghiseu sau metodele alternative de plata
 • Permisul de conducere in original
 • Documentul emis de o unitate medicala autorizata din care rezulta ca titularul este apt din punct de vedere medical sa conduca autovehicule din categoria pentru care solicita eliberarea permisului de conducere (fisa medicala permis auto)

Ce valabilitate are Fisa Medicala Permis Auto?

Fisa medicala necesara la obtinerea sau reinnoirea permisului auto are o valabilitate de 12 luni de la emitere. Acest aviz medical trebuie depus in termen de maximum 1 an de la efectuarea analizelor medicale, acesta fiind intervalul de valabilitate al examinarilor medicale efectuate in cadrul clinicii Eminescu 100.

Astfel, fisa medicala auto va putea fi folosita oricand in intervalul respectiv de un an, fie pentru prima obtinere a permisului auto, fie pentru reinnoirea celui deja obținut.

Iti doresti sa detii un permis de conducere sau ai nevoie de unul cu o noua valabilitate, alege Clinica Eminescu 100 si obtine, pe loc, fisa medicala permis auto in Bucuresti!

Care sunt specializarile medicale necesare pentru Fisa Auto?

Pentru obtinerea fisei medicale permis auto sunt necesare o serie de analize si examinari de la diferite specializari, care vor stabili daca esti apt pentru a merge cu masina sau nu. Din fericire, la Clinica Eminescu 100 vei putea intalni toate specializarile necesare obtinerii fisei medicale auto. Acestea sunt:

Cat dureaza obtinerea unei fise auto permis?

La Clinica Eminescu 100 toate examinarile clinice se efectueaza in aceeasi zi, evitandu-se in acest fel deplasarile multiple si timpul pierdut, respectand de asemenea si programul pacientilor. Solicitantul care aplica pentru a obține fisa medicala permis auto va trece, prin rotație, pe la fiecare cabinet. In mai putin de o ora vei trece prin tot procesul si vei efectua toate analizele medicale necesare pentru obtinerea fisei medicale auto.

Care sunt analizele medicale solicitate pentru a obtine o fisa auto?

 • medicina interna;
 • ortopedie/traumatologie;
 • neurologie;
 • Psihiatrie. Inainte de acesta, trebuie efectuat testul psihologic. Acesta verifica viteza de reactie a candidatului in fata situatiilor neprevazute, dar si aptitudinile cognitive. In urma acestui test se stabileste gradul de perceptie al candidatului, atentia concentrata si distributiva, gandirea si abilitatile de sincronizare.
 • oftalmologie;
 • otorinolaringologie (ORL);:
 • pneumologie (pentru categoria C).

Care sunt pasii necesari examinarii medicale pentru a obtine fisa auto?

Evaluarea vederii

Acuitatea vizuala este esentiala in trafic, in lipsa ei este usor sa se ajunga la accidente. Exista categorii de permise (C, CE, C1, C1E, D, DE, D1 si D1E) pentru care nu se emit sau nu se reinnoiesc permise auto persoanelor care au anumite probleme de vedere. De exemplu, celor care sufera de diplopie. In cazul in care medicul oftalmolog identifica o afectiune oculara care poate evolua in timp, candidatul poate sustine examenul auto, dar vor fi necesare vizite periodice la medic, cu scopul de a supraveghea evolutia afectiunii oftalmologice.

Evaluarea auzului

Testul auditiv presupune necesitatea atingerii unor anumite praguri legate de audiograma tonala . Media ar fi de 40 dB HL pentru fiecare ureche. Persoanele care prezinta hipoacuzie profunda se pot incadra in grupa 1 de conducere, cu conditia ca vehiculul sa aiba oglinzi mai mari.

Prezenta unui handicap locomotor

Prevederile legislatiei in vigoare sunt foarte clare, nu se pot elibera permise auto persoanelor care prezinta leziuni ale aparatului locomotor, deoarece acestea nu ar putea conduce in siguranta un autovehicul. Pentru evaluare, va fi necesara vizita la medicul ortoped

Diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare

Tulburarile de ritm cardiac reprezinta un pericol major in trafic. Acesta este motivul pentru care in cazul in care sunt identificati cu angina pectorala sau cu alte afectiuni cardiovasculare, soferilor li se retine carnetul auto. Examenul cardiologic este si el o prioritate, in acest caz.

Afectiuni neurologice

Medicii neurologi stiu ca exista unele afectiuni neurologice grave care pot fi incompatibile cu condusul masinii. De pilda, persoanele care au fost diagnosticate cu epilepsie nu pot intra in posesia permisului auto, decat in cazul in care pot demonstra ca a trecut un timp de la ultimul episod al afectiunii (perioada care a trecut de la o astfel de criza trebuie sa fie de minim cinci ani).

Prezenta unor afectiuni psihiatrice

Afectiunile psihiatrice pot fi severe sau mai putin severe. In cazurile grave cum ar fi retard psihic sever, tulburari mentale congenitale sau dobandite in urma unor traume, medicul psihiatru va decide daca persoana care doreste permisul de conducere are nevoie sa isi refaca periodic analizele medicale.

Obtine cat mai rapid o fisa medicala auto in Bucuresti, sector 2!

La Clinica Eminescu 100, cel mai rapid centru de emitere fisa medicala permis auto din Sectorul 2, Bucuresti, totul este mult mai usor. Pentru ca te poti programa direct pe site sau poti contacta personalul clinicii prin intermediul mailului si al numerelor de telefon afisate pe site. Vino acum la Clinica Eminescu 100 si in aproximativ o ora vei trece prin tot procesul si vei efectua toate consultatiile medicale de specialitate cerute de lege pentru obtinerea fisei medicale permis auto!

Programeaza-te acum

  Intrebari frecvente despre fisa medicala permis auto

  Ce este fisa medicala pentru permisul auto?

  Fisa medicala pentru permisul auto este un document oficial care atesta ca solicitantul este apt din punct de vedere medical si psihologic sa conduca un vehicul. Este necesara pentru obtinerea, reinnoirea sau preschimbarea permisului de conducere.

  Cat timp este valabila fisa medicala?

  Fisa medicala este valabila pentru 12 luni de la data emiterii. Este important sa fie utilizata in acest interval pentru obtinerea sau reinnoirea permisului de conducere.

  Ce documente sunt necesare pentru obtinerea fisei medicale?

  Pentru obtinerea fisei medicale, trebuie sa prezentati urmatoarele documente: carte de identitate sau buletin, adeverinta “Boli cronice” de la medicul de familie, fisa scolara (pentru obtinerea permisului) si, in cazul persoanelor cu diabet de tip 1, o scrisoare medicala de la medicul specialist.

  Ce analize si examinari sunt necesare pentru fisa medicala auto?

  Analizele si examinarile includ medicina interna, ortopedie, neurologie, psihiatrie (inclusiv avizul psihologic), oftalmologie, ORL si pneumologie (pentru categoriile C).

  Cat dureaza procesul de obtinere a fisei medicale?

  Procesul de obtinere a fisei medicale dureaza aproximativ 60 de minute la Clinica Eminescu 100.

  Care sunt costurile pentru obtinerea fisei medicale?

  Costul fisei medicale este de 200 RON, iar pentru avizul psihologic este de 100 RON.

  Este necesara programarea inainte de vizita?

  Da, este recomandata programarea pentru a evita timpul de asteptare. Puteti face acest lucru prin telefon sau online pe site-ul clinicii.

  In ce cazuri este necesara preschimbarea fisei medicale?

  Preschimbarea fisei medicale este necesara la expirarea termenului de valabilitate al permisului, la schimbarea numelui de familie, in caz de deteriorare, pierdere sau furt al permisului.

  Pot obtine fisa medicala daca am o conditie medicala specifica?

  Depinde de conditia medicala. Unii candidati cu anumite afectiuni pot fi declarati inapti pentru conducere. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra pentru a intelege cum va afecteaza conditia capacitatea de a conduce.

  Unde se afla Clinica Eminescu 100?

  Clinica este situata intr-o zona accesibila, usor de ajuns cu mijloacele de transport in comun. Adresa exacta si instructiunile de acces pot fi gasite pe site-ul clinicii.

  Programeaza-te

  X