Medici
28
Specializari
22
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Despre Pediatrie

Pediatria este o ramură a medicinei care studiază mecanismele de dezvoltare, diagnostic, tratament și prevenire a bolilor din copilărie.

 

Bolile copiilor pot fi diferite: dermatită atopică, astm bronșic, gripă, difteria, tuse convulsivă, rahitism, varicelă și altele.

 

Înainte de începerea tratamentului, medicul diagnostică boli în funcție de simptome. Terapia în pediatrie are, de asemenea, propriile sale caracteristici, în contrast cu medicatia pentru adulți.

Foarte des, la baza bolilor copilăriei se află tot felul de cauze externe: stresul informațional, însoțit de o creștere a încărcăturilor educaționale; mediul inconjurator toxic și alimentația nesănătoasă; creșterea stresului emoțional; încălcarea regimului zilnic și o serie de alți factori.

 

Cauza sănătății precare a unei persoane la vârsta adultă este adesea o boală a copilăriei. Prin urmare, diagnosticul precoce al bolilor și identificarea proceselor patologice nu sunt poate nicăieri mai importante decât în pediatrie.

 

Diagnosticat și vindecat în timp util în stadiile incipiente ale bolii, în viitor copilului i se oferă posibilitatea de a duce o viață activă completă. Pediatria din centrul nostru folosește metode de diagnostic extrem de precise și metode moderne de tratament, ceea ce vă permite să identificați boala în primele etape ale dezvoltării acesteia și să faceți față efectiv acesteia.

 

Pediatrii noștri supraveghează și monitorizează în mod constant sănătatea copilului dvs., cooperează activ cu specialiști din alte sectoare ale medicinei pentru a oferi servicii de calitate și asistență necesară.

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Servicii si preturi Pediatrie

Consultatie Pediatrica
RON 200.00
Control
RON 100.00
Discutie puericultura
RON 200.00
Aviz epidemiologic
RON 70.00
Adeverinta
RON 50.00
Fisa colectivitate
RON 50.00
Interpretare analize
RON 50.00
Consult vaccinare antigripala
RON 100.00

Echipa Medicala

No personnel found, please create the personnel post to use the item.

Articole relevante

Programeaza-te

Programeaza-te

X