Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB
Prima pagină » Medici » Dr. Andreea Danescu

Dr. Andreea Danescu

Dr Andreea Danescu este medic specialist dermatovenerolog, membra a Societatii Europene de Dermatologie si a Societatii Romane de Dermatologie, cu experienta in diagnosticul si tratamentul afectiunilor dermatologice.

6a5b5f59 C670 46c9 B2ee 5d5031190709

Articole de Dr. Andreea Danescu

Dermatologist Wearing Gloves Examines Skin Sick Patient Examination Diagnosis Skin Diseases Allergies Psoriasis Eczema Dermatitis Scaled
Fără categorie
Dr. Andreea Danescu

Psoriazis

Cuprins articol Aceasta patologie afecteaza aproximativ 3% din populatia generala, deopotriva barbati si femei.. Despre psoriazis se poate spune ca este o boala inflamatorie, iar

Citeşte mai mult»

Cele mai multe cazuri de dermatita atopica apar la copii; mai mult decat atat, datele statistice arata faptul ca, la nivel mondial, din 5 copii, unul sufera de dermatita atopica.

Aceasta afectiune este frecvent intalnita in populatia generala; se estimeaza faptul ca 20% din populatia globului a prezentat minim un episod de urticarie acuta de-a lungul vietii.

Cancerul de piele este o afectiune maligna care se caracterizeaza printr-o crestere haotica, anormala si necontrolata a celulelor din piele, cu formarea ulterioara a unei mase tumorale.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X