Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Dorim sa va oferim o perspectiva detaliata asupra serviciilor noastre cardiologice, concepute pentru a va ajuta sa va mentineti inima sanatoasa si functionala. La Clinica Eminescu 100, intelegem importanta monitorizarii sanatatii cardiovasculare si va punem la dispozitie un pachet cuprinzator de investigatii si evaluari, realizate de catre specialisti dedicati si experimentati in domeniu.

Ce include acest pachet cardiologic?

ECO- CARDIOGRAFIE TRANSTORACICA cu ecograf VIVID T8 EKG

O evaluare detaliata a structurii si functiei inimii, folosind tehnologie avansata de ecografie si electrocardiograma. Acest test este esential pentru diagnosticarea si monitorizarea unor afectiuni cardiace, oferind informatii precise asupra starii inimii si a vaselor de sange.

CONSULTATIA MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG

O intalnire cu un medic specialist in cardiologie pentru o evaluare personalizata a starii dumneavoastra de sanatate cardiovasculara. Medicul va discuta cu dumneavoastra istoricul medical, simptomele si preocuparile, si va recomanda investigatiile suplimentare necesare pentru o evaluare completa.

EKG (Electrocardiograma)

Un test non-invaziv care inregistreaza activitatea electrica a inimii. EKG-ul ofera informatii importante despre ritmul si functionarea inimii, ajutand la detectarea aritmiei, a tulburarilor de conducere si a altor probleme cardiace.

Importanta preventiei in sanatatea cardiovasculara

Preventia este cheia pentru mentinerea sanatatii inimii si a sistemului cardiovascular. Un pas esential in acest sens este efectuarea periodica a unui set de analize medicale specializate. Aceste investigatii, cum ar fi cele incluse in pachetul nostru de cardiologie, sunt instrumente esentiale pentru detectarea timpurie a afectiunilor precum bolile cardiovasculare, diabetul si altele.

La Clinica Eminescu 100, ne angajam sa va oferim servicii de inalta calitate si evaluari precise pentru sanatatea dumneavoastra cardiovasculara. Echipa noastra de medici specialisti si personal medical va sta la dispozitie pentru a va asigura ca primiti ingrijirea si suportul de care aveti nevoie pentru a va mentine inima sanatoasa si puternica.

Pentru mai multe detalii despre pachetul nostru de servicii cardiologice si pentru a programa o consultatie, va invitam sa ne contactati sau sa vizitati clinica noastra. Sanatatea inimii dumneavoastra este prioritatea noastra!

PACHET CARDIOLOGIE

Preț promoțional: 350LEI

Call-Center

Acest pachet conține următoarele INVESTIGATII:

  • ECO- CARDIOGRAFIE TRANSTORACICA cu ecograf VIVID T8 EKG
  • CONULTATIA MEDIC SPECIALIST CARDIOLOG
  • ECG

Acest pachet conține următoarele INVESTIGATII:

  • ECO- CARDIOGRAFIE TRANSTORACICA cu ecograf VIVID T8 EKG
  • CONSULTATIE MEDICALA

Primul pas in prevenirea unei afectiuni este efectuarea periodica a unui set de analize medicale. Testele uzuale sunt utilizate de catre medici pentru detectarea timpurie a unor afectiuni precum boli cardio-vasculare, diabet etc.

Clinica Eminescu 100 va ofera o gama vasta de analize medicale de laborator . Pentru mai multe informatii legate de tipul si pretul analizelor, va rugam sa verificati lista atasata.

Lista preturi →

Ne gasesti pe Google Maps
Consultatii
Vrei mai multe informatii?

Programeaza-te

X