Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB
Prima pagină » Medici » Fiziokinetoterapeut Mitrea Andrei

Fiziokinetoterapeut Mitrea Andrei

Fiziokinetoterapeut. Mitrea Andrei

Sunt absolvent al Facultatii de Kinetoterapie si al Masterului de Recuperare-Reeducare Motrica si Somato – Functionala in cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport.

In anul 2014 am urmat modulul optional de terapii complementare din cadrul UNEFS in cadrul caruia am invatat tehnici de terapie manuala si elemente de manipulari osteo-articulare.

In 2017 am urmat cursul “Metoda Feldenkrais”, ce se bazeaza pe principiile fizicii si biomecanicii, necesitand o buna intelegere a fiziologiei umane.

Tot in 2017 am urmat cursul “Fascia Integration Therapy” acreditat de Asociația Olandeza de Fizioterapie în cadrul caruia am invatat sa identific restricțiile fasciale si sa aplic tehnici de mobilizare fasciala manuala si asistata (IASTM).

Am continuat in 2020 cu primul curs de “Dry Needling” in cadrul DGS Academy, invatand sa aplic în mod sigur si eficient tratamentul rapid al punctelor trigger miofasciale.

1

In anul 2021 am facut voluntariat in cadrul sectiei de Terapie Intensiva a Institutului Clinic de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, unde am invatat tehnici de reeducare respiratorie si am ajutat la recuperarea pacientilor afectati de COVID-19.

In 2022 am urmat doua module de “MSK Clinical Anatomy” in cadrul carora am îmbunatatit cunostințele de anatomie palpatorie, am invatat sa identific corect reperele osoase si sa disting diverse tipuri de tesuturi.

In Februarie 2023 in cadrul “Cervico-Cranio-Mandibular Academy”, am completat modulul de terapie manuala al articulatiei temporo-mandibulare unde am invatat sa tratez disfunctiile asociate acestei articulatii cum ar fi cervicalgia, durerile de cap si dureri orofaciale.

In Septembrie 2023 am completat doua module “Upper and Lower Body Dry Needling” din cadrul DGS Academy, Elvetia, in care mi-am perfectionat tehnica, iar in Octombrie 2023 in urma examenului din cadrul DGS Academy, Elvetia, am obtinut certificatul cu recunoastere internationala ca Terapeut Dry Needling.

In cadrul tratamentului clinic combin elementele de kinetoterapie, fizioterapie, dry needling cu cele de terapie fasciala si manipularile osteo – articulare.

Articole de Fiziokinetoterapeut. Mitrea Andrei

Cele mai multe cazuri de dermatita atopica apar la copii; mai mult decat atat, datele statistice arata faptul ca, la nivel mondial, din 5 copii, unul sufera de dermatita atopica.

Aceasta afectiune este frecvent intalnita in populatia generala; se estimeaza faptul ca 20% din populatia globului a prezentat minim un episod de urticarie acuta de-a lungul vietii.

Cancerul de piele este o afectiune maligna care se caracterizeaza printr-o crestere haotica, anormala si necontrolata a celulelor din piele, cu formarea ulterioara a unei mase tumorale.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X