Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Fisa de aptitudini se elibereaza la sediul clientilor din Bucuresti si zonele limitrofe (pentru un numar minim de 10 solicitanti) cu deplasare la beneficiar intr-un interval intre 1-3 zile lucratoare dupa solicitare.

Aptitudinea de munca a fiecarui salariat, legatura dintre locul de munca si starea lui de sanatate, diagnosticarea, prevenirea si tratarea bolilor profesionale constituie asa cum este numit in cultura organizationala  a unei intreprinderi : MEDICINA MUNCII.

Adeverinta medicala de angajare sau de continuare a activitatii este numita FISA de APTITUDINI, este parafata numai de Medicul de Medicina Muncii si se elibereaza numai dupa examinarea neurologica, oftalmologica, ORL, consult pneumologic, efectuarea de analize medicale sau a altor tipuri dupa caz.

Fisa de aptitudine certifica daca solicitantul este sau nu apt de munca pentru job-ul solicitat.

Ce inseamna Medicina Muncii  conform HG 1169/2011

 • prevenirea bolilor profesionale
 • asigurarea starii de sanatate necesare indeplinirii activitatilor de service
 • asigurarea in cadrul organizatiei  a starii de sanatate in vederea cresterii productivitatii la locul de munca

Servicii medicale cu echipa multidisciplinare de medici experimentati desfasurate intr-o clinica spatioasa, ultracentrala cu dotari de ultima generatie.

Fisele de aptitudini pentru angajatii care au lipsit mai mult de 6 luni sau pentru noii angajati se elibereza zilnic in intervalul ora 14-18 .Acestia la cerere pot solicita tratamente  pentru patologii dobandite sau diagnostic pentru afectiuni curente.

Preturi mici si posibilitatea accesarii de discounturi de 20/ din toate promotiile anuale

Preturi de referinta :

 • 50lei / an /angajat pentru toate categoriile profesionale care nu necesita aviz psihologic si nu lucreaza in alimentatie sau infrumusetare.Fac parte meserii ca : muncitori necalificati,calificati,secretare, personal TESA, programatori, secretare etc
 • 65 lei / an / angajat pentru toate categoriile profesionale ce lucreaza in medii special cum ar lucru la innaltime,pe schele,macaragii,soferi, masinisti pe utilaje  si masinarii ce pot afecta sanatatea angajatilor etc.
 • 65 lei / angajat / an  pentru agenti de paza si ordine.
 • 155 lei / angajat / an  pentru lucratorii din alimentatie ,saloane de infrumusetare, frizerii la care sunt necesare analize medicale anuale sau bianuale (175 lei  / an).

Avizul psihologic anual necesar eliberarii Fisei de aptitudini persoanelor ce lucreaza in invatamant, managerilor, soferilor, macaragiilor, etc este in costul de 45 lei / anual.

PROMOTIE: pentru contractele incheiate pentru servicii de medicina muncii se acorda discounturi de 20% la toate promotiile dintr-un an,  25% din pretul de lista la toate serviciile medicale inclusiv imagistica si recuperare medicala.

Alte beneficii:

 • Acces rapid, facil si GRATUIT  la toate serviciile pe care le desfasuram cu CASA de ASIGURARI-CASB
 • Servicii medicale gratuite de analize medicale, kinetoterapie, masaj, analize oncologice pe care firma isi rezerva dreptul sa le acorde  cu titlu de bonus in functie de valoarea totala a contractului de Medicina Muncii

Programeaza-te

  Programeaza-te

  X