Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

In cadrul Clinicii Eminescu 100, ne straduim sa va oferim servicii medicale specializate si de inalta calitate pentru sanatatea dumneavoastra urologica. Selectand pachetul nostru de servicii urologice, veti beneficia de evaluari precise si tratamente personalizate, ghidate de catre medici specialisti in domeniul urologiei.

Ce include acest pachet urologic?

Consultatie medicala urologica

In cadrul acestei consultatii, veti intalni un medic specialist in urologie care va efectua o evaluare detaliata a starii dumneavoastra de sanatate urologica. Medicul va discuta cu dumneavoastra simptomele, istoricul medical si orice alte aspecte relevante pentru a stabili un plan de diagnostic si tratament adecvat.

Ecografie urologica

Ecografia este o modalitate non-invaziva si sigura de a vizualiza organele si structurile din zona urogenitala. Acest test poate detecta anomaliile structurale si functionale ale rinichilor, vezicii urinare, prostatei si altor organe importante din sistemul urogenital.

Importanta sanatatii sistemului urogenital

Sanatatea sistemului urogenital este esentiala pentru bunastarea si calitatea vietii dumneavoastra. Afectiunile urologice pot afecta nu doar functionarea organelor implicate, ci si starea generala de sanatate si confortul zilnic al unei persoane. Prin urmare, este crucial sa acordati atentie semnelor si simptomelor care ar putea indica probleme urologice si sa cautati evaluarea si tratamentul adecvat.

La Clinica Eminescu 100, suntem dedicati sa va oferim servicii urologice de inalta calitate, centrate pe nevoile dumneavoastra individuale. Echipa noastra de medici specialisti si personal medical va sta la dispozitie pentru a va oferi suportul si ingrijirea de care aveti nevoie pentru a va mentine sanatatea urogenitala.

Pentru mai multe detalii despre pachetul nostru de servicii urologice si pentru a programa o consultatie, va invitam sa ne contactati sau sa vizitati clinica noastra. Sanatatea sistemului urogenital este o prioritate, iar noi suntem aici pentru a va ajuta sa va mentineti sanatatea si confortul.

PACHET UROLOGIE

Preț promoțional: 350 LEI

Call-Center

Acest pachet conține următoarele INVESTIGATII:

  • Consultatie medicala
  • Ecografie

Primul pas in prevenirea unei afectiuni este efectuarea periodica a unui set de analize medicale. Testele uzuale sunt utilizate de catre medici pentru detectarea timpurie a unor afectiuni precum boli cardio-vasculare, diabet etc.

Clinica Eminescu 100 va ofera o gama vasta de analize medicale de laborator . Pentru mai multe informatii legate de tipul si pretul analizelor, va rugam sa verificati lista atasata.

Lista preturi →

Ne gasesti pe Google Maps
Consultatii
Vrei mai multe informatii?

Programeaza-te

X