Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate.
Analize decontate de CASMB
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Cum poti obtine o fisa medicala permis auto?

Cuprins articol

Permis nou, expirat sau pierdut? Stim cu totii ce inseamna asta. Asteptari indelungate, stat la coada si multe alte procese birocratice pentru care nu ai niciodata timp sau rabdare. Insa, acum, soferii sau viitorii soferi pot face rost de documentele necesare pentru obtinerea permisului auto intr-o singura zi. Eliberarea unei fise medicala pentru toate categoriile de permis de conducere se face doar de la o unitate medicala autorizata in conformitate cu ultimele modificari legislative.

In urma eliberarii acestui document trebuie sa rezulte ca solicitantul este apt din punct de vedere fizic si psihic pentru obtinerea unui permis auto si conducerea autovehiculelor.

 

Informatii utile despre obtinerea fisei medicale permis auto

Fisa medicala nu trebuie sa lipseasca de la dosar in toate cazurile care implica solicitarea unui nou permis auto cu valabilitate noua, fie ca vorbim de expirarea acestuia, la schimbarea numelui de familie, in cazul in care s-a deteriorat sau atunci cand originalul a fost pierdut sau furat.

Pentru eliberarea unei fise medicale ai nevoie doar de cateva acte cu care e necesar sa te prezinti la clinica. Acestea sunt:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – necesara doar pentru obtinerea permisului auto;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce;

– Persoanele cu diabet de tip I trebuie sa aduca scrisoare medicala de la medicul specialist in diabet cu confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce;

– Daca aveti ochelari de vedere trebuie sa-i aveti la dumneavoastra.

In plus, pentru obtinerea fisei medicale permis auto sunt necesare o serie de analize si examinari de la diferite sectii. In total sunt 6 cabinete pe care trebuie sa le vizitati: Medicina interna, Ortopedie, Neurologie, Psihiatrie (aviz psihologic), Oftalmologie, ORL.

Legislatia in vigoare impune ca pentru obtinerea sau preschimbarea permisului auto de toate categoriile, candidatul sa primeasca avizul de la toate cele 6 sectii ca sa fie apt din punct de vedere medical si psihologic. La Clinica Eminescu 100 toate examinarile clinice se efectueaza in aceeasi zi, evitandu-se in acest fel deplasarile multiple si timpul pierdut.

Obtinerea unei fise medicale costa 140 RON, iar consultatiile dureaza doar 60 minute!

In plus, valabilitatea documentului medical este, conform legislatiei in vigoare, de douasprezece luni de la eliberarea acestuia.

La Clinica Eminescu 100, cel mai rapid centru de emitere fisa medicala permis auto din Sectorul 2, totul e mai usor. Pentru ca te poti programa direct pe site sau poti contacta personalul clinicii prin intermediul mailului si al numerelor de telefon afisate pe site.

In mai putin de o ora vei trece prin tot procesul si vei efectua toate analizele medicale necesare pentru obtinerea fisei medicale in vederea obtinerii permisului auto! Programeaza-te!

 

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Medici specialisti

Avem o echipa care reuneste medici de exceptie si aplicam solutii inovative de tratament.

Programeaza-te

    Postări asemănatoare

    Programeaza-te

    X