Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Despre Kinetoterapie cu ventuze

Cupping therapy sau “terapia cu ventuze “este  folosita pentru a trata leziuni musculo scheletale. Ventuze le acționează pe baza principiului de creare a unui vid și realizează presiune negativa în zonele cu probleme.    

 

Dry cupping ul este tipul de “terapie cu ventuze “ folosit în clinica noastră. Este un tratament sigur și foarte eficient pentru majoritatea oamenilor.   

 

Efectul principal produs de ventuze este cel de hiperemie locala, sângele este atras la suprafața pielii în zonele cu probleme.

Cuppingul ajuta la identificarea disfuncțiilor țesuturilor moi, stimulează circulația limfatica și ajuta la reechilibrarea musculară și tisulara. Se creează un mediu propice prin care organismul este încurajat sa se vindece singur. Totodată, “terapia cu ventuze” ajuta zonele cu microtraumatisme prin remodelarea țesuturilor moi, reducerea spasmelor musculare, și remodelarea cicatricilor.  

 

Pentru detensionatea și eliminarea contracturilor cronice se vor folosi fie flash Cupping ul-pe zonele mari de tensiune,  fie slide cuppingul – unde se va acționa cu o presiune medie, iar pentru grupele mari de mușchi se va lucra mai in profunzime prin Cupping staționar.   Kinetoterapia cu ventuze combina cuppingul funcțional și staționar aceasta, este o metoda inovativa de realizare a exercițiilor de kinetoterapie, cu ajutorul ventuzelor. Efectele kinetoterapiei vor fi însoțite de eficacitatea ventuzelor pentru obținerea unor rezultate optime de tratament. Kinetoterapia cu ventuze vine în ajutorul specialiștilor dar în deosebi în ajutorul pacienților creând o terapie complexa, moderna și cu multiple beneficii.                                                                       

 

Principalele patologii  abordate :cifoze, lombalgii, lombosciatica, scolioze, lordoze, platfus, tendinita de supraspinos, frozen sholder(umăr înghețat),  spondiloze cervicale

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Medici specialisti

Avem o echipa care reuneste medici de exceptie si aplicam solutii inovative de tratament.

Programeaza-te

    Programeaza-te

    X