Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Luni - Vineri 08:00 - 20:00
Sambata - Duminica 08:00 - 16:00
Specializari
22
Decontare
asigurari private de sanatate
TRATAMENTE GRATUITE
pentru asiguratii CASMB

Promotii Elongatii

DENUMIRE PREȚ
Abonament Elongatii 10 sedinte 600 LEI Programeaza-te

Terapia de decompresie Triton DTS

Terapia de decompresie este cel mai avansat dispozitiv terapeutic pentru compresia și sindroamele cu disc!

Ce este terapia de decompresie a coloanei vertebrale?

Terapia de decompresie a coloanei vertebrale este o terapie de tracțiune non-chirurgicală și confortabilă pentru ameliorarea durerilor de spate și picioare sau de gât și dureri la nivelul brațului. În timpul acestei proceduri, prin cicluri prin faze de distragere și relaxare și prin poziționare adecvată, un disc vertebral poate fi izolat și plasat sub presiune negativă, provocând un efect de vid în cadrul acestuia.

Ce poate face acest efect de vid?

Efectul vid realizează două lucruri. Din punct de vedere mecanic, materialul discului care a ieșit sau a fost herniat în afara limitelor normale ale discului poate fi tras înapoi în disc prin vidul creat în interiorul discului. De asemenea, vidul din disc stimulează creșterea alimentării cu sânge, stimulând în al doilea rând un răspuns de vindecare. Aceasta duce la reducerea durerii și vindecarea corespunzătoare la locul accidentat.

Cine poate beneficia de terapia de decompresie a coloanei vertebrale?

Terapia de decompresie a coloanei vertebrale este concepută pentru a descărca discul vertebral. Orice durere de spate sau de gât cauzată în totalitate sau parțial de un disc deteriorat poate fi ajutată de terapia de decompresie a coloanei vertebrale. Aceste afecțiuni include sindroamele clinice dureroase cervicale şi lombare de origine mecanică, acute sau cronice determinate de afectarea discului (protruzii şi discuri herniate), a ligamentelor sau a masei musculare, stenoză spinală, sciatică sau radiculopatie (nervi ciupitori), spondilită, spondilolistezis.

Care sunt rezultatele terapiei de decompresie a coloanei vertebrale?

Peste 80% dintre pacienți au o calmare bună a durerii. Această rată de succes este similară cu rezultatele chirurgicale.

Am suferit o interventie chirurgicala a coloanei vertebrale, dar durerea persista. Pot incerca terapia de decompresie a coloanei vertebrale?

Terapia de decompresie a coloanei vertebrale poate ajuta persoanele cu dureri de spate după o intervenție chirurgicală eșuată. Poate fi efectuat la majoritatea pacienților care nu au rămas cu o coloană vertebrală instabilă după operație.

DIAGNOSTIC

Procedurile de diagnosticare moderne sunt realizate de medici specialisti cu o practica remarcabila.

TRATAMENT

Schema de tratament este personalizata si foloseste metode inovative si eficiente de vindecare.

ECHILIBRU

In fiecare caz urmarim restabilirea rapida a starii de sanatate si insusirea unui stil de viata sanatos.

Medici specialisti

Avem o echipa care reuneste medici de exceptie si aplicam solutii inovative de tratament.

Programeaza-te

    Ne gasesti pe Google Maps

    Consultatii

    Vrei mai multe informatii?

    Programeaza-te

    X